We are FAMILY

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 2

Al-Fatihah

En. Baha.. :( Al-Fatihah

Salam semua..



Pagi ni suasana ofis I sgt berbeza..terasa sangat kehilangannya.. even pagi tadi masa Monthly Assembly, ramai yang menitiskan air mata, termasuklah our GM..begitulah istimewanya orang ini..



Dalam entry ini, I akan bahasakan dia sbg DMO..I xleh nak sebut arwah, sebab kesedihan masih tebal lagi kat hati ni..



Actually, DMO tak pernah jadi direct bos I, tapi ntah mcm mana, I rasa dekat sgt dgn dia..I sgt hormatkan dia, n I sgt senang bekerja dengan dia (walaupun sekadar 2, 3 projek).. DMO ni, kalau bab keje, memanglah..kalau bleh semua dia nak buat.. sgt hardworking ok



Tapi disebalik tu, dia juga sangatlah suka menyakat orang..kejap2, adalah orang hilang beg, hilang tray, hilang kasut pun ada..hehe..masih terbayang2 lagi DMO datang dept I n tegur I, amik tray Sarip, letak kat blkg..tegur Kak Nani sebelum g surau..semuanya mcm baru berlaku semalam..n now, he's gone..gone forever.. :(



Betul kata Mar, en. baha dah tinggal kenangan..tapi kenangan tu tetap terpahat kukuh kat hati kita semua yang sayangkan dia..





Last I ckp dengan DMO ialah minggu lepas. Dia call I dr tempat kursus complain pasal 'henpon bengong' dia..hehe..kalaulah I tau itu perbualan terakhir I dengan dia..pasti I akan cakap lebih drp yang I ckp haritu..



Terima kasih En. Baha..banyak yang En Baha dah ajar saya, dari mula saya kerja sampai sekarang..sekarang, saya dah kehilangan bos yang paling senang utk didekati, di ajak berbincang, dan bos yang menghidupkan suasana.. De Brief sure rasa berbeza tanpa En. Baha..segala2nya berbeza!!



Apapun, kehidupan harus diteruskan.. Semoga keluarga En. Baha tabah menghadapi semuanya..La Tahzan..semoga En. Baha ditempatkan dikalangan orang2 soleh..Al-Fatihah..



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Powered by ShowMeBlogger.com

2 comments:

Haza Ahamat said...

Yup...life must be such a diff without him. He's everything to me in the off. A gud teacher..a gud frenz..a gud joker..a gud father..tp Allah lebih sygkan dia. Allah pinjamkan dia kepada kita semua kejap je. Allah pinjamkan dia kpd kita sebagai ikhtibar n tauladan. Al-Fatihah.

firz said...

akan sentiasa ingat dis man,,man who brought me to PERNAMA...