We are FAMILY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 8

Rindu..

Sedapnya tdo..zzz


I miss her so much today..

Biasalah..sebab smlm cuti, jadi rindu tu makin menjadi2 plak..
Tambahan pulak Mia sekarang ni sangat banyak cakap...
"Mummy..cepat.."
"Mummy, jom Mummy..."
"Nak susu..mummy.."

Dari pagi dia bangun.. and selagi dia tak tido...memang suara dia aje...semua orang kat rumah dia tegur and panggil..atuk, nenek, ayu (Ayun), Aisyah, Ali, Sofi, Anas and Acu (Imran).. (Dah ajar sebut uncle and auntie..tapi sebab routinenya dia cuma dgr kita panggil nama..tu yang tak berapa nak lekat tu..)

Pulak, mama tegur semalam,"Mia ni happy jer bila Mummy dia kat rumah.."
lagilah serba salah nak antar Mia g school..

Pulak, pandai dia jawab bila org tanya,
"Mia nak g school tak?"
laju jer jawab "tak nak.."
Pandai betul...

Apapun...hari-hari mummy doa Mia happy and selamat sepanjang Mummy takde dengan Mia..
Be a happy girl ye sayang...

Walaupun mummy xde dengan Mia time mummy keje..tapi susu EBM yang Mummy bekalkan tu adalah pelengkap terbaik untuk kita berdua..semoga Mia tak susah-susah hati bila Mummy xde dengan Mia..

Mummy love u sooo much tau!!!

Cepatlah kul 5.30pm!!!! nak balik amik Mia!!!!



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Powered by ShowMeBlogger.com

2 comments:

Wanita Mutalib said...

salam kenal :)
dtg dr blog kak zel :)

bestnya dpt full BF.sy x dpt.
awal2 lg dh FM sbb xde susu langsung.

ari ke3 baru susu kuar.
skang ni pun campur2.

rindu?
hantar bb ke mana?
rsau saya bila nk start keje nnt.
kena hantar bb ke nurseri.
msti rindu gak kan. :)

HANIZA HUSSIN said...

Salam kenal.. :)

Alhamdulillah..syukur dimurahkan rezeki BM utk Mia..

Rindu tu? hehe..Anta g nursery jer..tapi biaslah...kadang2 emo terlebih..

haha...Apapun, tahniah di atas kelahiran baby awk ye...