We are FAMILY

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 28

Dilemma..

Hye readers..


Seperti tajuk entry ku pada hari ini..
ku sebenarnya tengah confuse..
Sekarang ni aku plan nak beli 2nd breastpump untuk buat back up..(juga sebab aku kena pergi meeting bulan 8 nih..)

Tapi, masalahnya, xtau nak pilih yang mana..cuma sekarang ni hati dah berat sikit pada Medela Harmony (MH).. dari pencarianku di internet juga..MH ni not bad lah..avent pun sama..


ntahlah..camner ni...

Apapun, aku bagi deadline untuk diriku pilih which breastpump sampai end of this weekend (jumaat). minggu depan dah nak kena ada benda ni..

Medela Harmony(suka banget!!)

Avent Isis (ni pun suka juga)


2 comments:

syikin said...

salam hehe dilema ya, MH tu ok tp x sesuai dgn saya ntah napa... kalu berminat call saya ya, no tel ada kat blog

Honeyzza said...

Syikin.. haritu ada email dan shout out kat syikin..tapi xde rezeki, dah terjual..
apapun, saya dah beli MH :) setakat ni, alhamdulillah (baru 2x pakai-[prestasi marvellous!) InsyaA okey.. :)