We are FAMILY

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 25

Family Day @Wet World Shah Alam

Assalamualaikum all readers..

Actually aku dah lama nak share gambar ni dengan semua.Thanks to Mariani sebab gambar-gambar ni adalah ehsan daripada camera dia (aku terlupa bawa camera, walaupun dah berkali-kali dok ingatkan diri sendiri..ish..ish..ish..)

Apapun, during that day (4 July 2009), aku tak join sebrang game pun, cuma bantu sebagai emcee sahaja..ok apa..ada gak penglibatan (ehh..penglibatan belakang tabir toksah cakaplah kan..) dan sebab tu jugaklah gambar aku xbyk pun..

Tapi, gambar budak kecik ni wajib, walau dalam apa hal pun. hehe. aku sebenarnya nak mandi jugak, tapi disebabkan aku ala2 bertugas pada hari tersebut, tak dapat nak mandi dengan Damia n Hubby, main kat tepi2 aje dan jadi tukang amik gambar...

Habis bertugas, si Damia plak dah tdo..apalagi, takkan nak kejut pulak kan (dahlah Mia kena minum EBM harituh disebabkan kesibukanku..huhu), so, aku pun main air kejap dengan Mariani, and then kitorang balik..

So, silalah menjamu mata dengan pics dibawah yek..

Damia @ Wet World Shah Alam @ 4mths.. cute kan ?

(kawan2, Mia minum EBM ye..bukan susu formula!)



2 comments:

Anonymous said...

letak la banyak sikit pic..skit sangat la...

Honeyzza said...

Anonymous - camner nak letak banyak..itu jer pun gambar yang ada..Mia tido lepas keletihan mandi air..pastu terlupa lak nak bawak camera..huhu