We are FAMILY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 3

HAPPY 3rd MONTH!!

HAPPY 3rd MONTH TO DAMIA ALEESYA..
Sekejap jer dah 3 bulan..last timbang haritu, Damia dah pun 6.4kg..hehe
Ni jer latest pic Damia yang aku ada
Sampai harini, Damia dah pandai,
a. Smile,
b. Dah kenal mummy dia (hehe)
c. Dah taknak baring..Kalau baringkan, sure dok angkat2 kepala
d. Dah pandai nak pegang toys atau apa aje yang berdekatan dan tercapai dek tangan dia..
e. Dah mula nak pusing-pusingkan badan.

Anyway sayang, mummy ada present utk Damia kat bwh ni.. Fresh tau..baru jer pumping pagi tadi..
Semoga Damia membesar dengan sihat berkat SI..

1st pumping session @ office (3 Jun 2009-Damia 3 bulan harini yeay!)

FYI, nilah dia BP yang aku guna selama ini..


Spectra 3 kesayanganku..

Rasanya, patut ke aku beli satu lagi pump sbg back up? bukan apa..Setakat ni aku guna S3 6 kali sehari.. takutlah kalau tetiba dia jammed ke apa..karang aku xde back up lak.. Any comment yang bleh membantu?maybe cadangan brand ke..

Happy reading..




Posted by Picasa

5 comments:

fatinezral said...

beb, bpa harga BP ni? aku ada beli gak masa Pureen Baby Fair RM80 la kalau kat luar dlm RM100++

fatinezral said...

beb, bpa harga BP ni? aku ada beli gak masa Pureen Baby Fair dlm RM80 kalau luar jual RM100++.

ps: damia makin comel, bile nk bwk jmpe aku nih??

Honeyzza said...

Fatinezral - yang ni electric BP.harga dia dlm RM388 skrg tapi aku beli lagi satu breast shied-jadikan dia double pumping. masa kau beli tu kena add lagi RM50. So total aku beli RM400++.
Tapi kalau ko nak tgk2 barang- bleh tgk kat www.littlewhiz.com. takpun, tengok kat susuibu.com

hazrul said...

hai makcik mana stock susu u yg menimbun tue heheheheh biasa la kilang hehhehehe

Honeyzza said...

eleh hazrul @ Daddy Damia tu jeles dgn stok yg ada...
Tunggulah..balik umah sendiri nanti lagi banayak stok i wat..haha!! syg, nak chest freezer satu!