We are FAMILY

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 8

Selamat Pengantin Baru Cik ECM II !!

Dikesempatan ni, nak wish pada kawan aku sorang nih..PUAN Mariani Masdar & pasangannya Riswan.. Selamat Pengantin Baru.. Semoga kekal hingga akhirat, InsyaAllah..



Pengantin Sungkai... (7 Jun 2009)

Sampai-sampai jer, aku terus gi jumpa pengantin..Pengantin tengah makan..tapi, dsebabkan cuaca yang panas and Damia dah berpeluh-peluh (sama gaklah dgn mak dia nie..hehe) sekeping gambar pun aku x amik..ni pun ehsan daripada kamera staff PERNAMA yang lain (Abg Zul..hehe)
Mummy sibuk borak, Damia jer yang tengok camera..

Apapun, merasa gak Damia Aleesya ke Sungkai Perak..
Daddynya mana? Hmm..biasalah ada, tapi xde..hehe
Happy Reading..

2 comments:

aunty shida said...

nape tak singgah kulim..leh jumpa damia..

Honeyzza said...

kak shida : planning memang nak balik kulim pas g kenduri, tapi last minute kena cancel cuti sebab ada hal kat pejabat...